Volikogu liige ehitas Kihnu suitsusauna nagu lapsepõlves

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ma olen kogukonna eest väljas, aga ma ei ole poliitik,” rõhutas valimisliidu Parem Kihnu nimekirjas volikokku pääsenud ettevõtja Priit Haller oma suitsusauna näidates.
“Ma olen kogukonna eest väljas, aga ma ei ole poliitik,” rõhutas valimisliidu Parem Kihnu nimekirjas volikokku pääsenud ettevõtja Priit Haller oma suitsusauna näidates. Foto: Urmas Luik

Kihnu vallavolikogu liige ja revisjonikomisjoni esimees Priit Haller on Võrumaa juurtega ja ehitas oma talu maile suitsusauna, mis talle on lapsepõlvest hingelähedane.

“Minu vanaisal oli suitsusaun Võrumaal, sõjaeelse vabariigi aegne, tahtsin teha omale ka,” ütleb Haller, kes Kihnus elanud üle 15 aasta ja ehitanud kunagisele Ranna taluasemele uue maja ning sellest viisakasse kaugusesse sauna.

Halleri jutu järgi läheb suitsusaun ikka korra põlema ja selle vastu ei aita miski. Nii juhtus temagi ehitatud saunaga. Sestpeale on eesruumis omapärase disainiga palksein, nagu oleks mustjaspruuni pinnasesse üraskid endale loogelisi heledaid teid rajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles