Selgusid Pärnu linna kultuuripreemiate saajad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajapreemia pälvib vanas postimajas hoogsalt tegutseva kultuuriklubi Tempel eestvedaja Andres Tölp.
Korraldajapreemia pälvib vanas postimajas hoogsalt tegutseva kultuuriklubi Tempel eestvedaja Andres Tölp. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse eilsel istungil kinnitati tänavused kultuuripreemiad: korraldajapreemia pälvib vanas postimajas hoogsalt tegutseva kultuuriklubi Tempel eestvedaja Andres Tölp ning loomingupreemia tänavu Pärnut tutvustavas sarjas taas kaks raamatut välja andnud Hedda Peet.

Tölp asus Templi-nimelist klubi tegema eelmisel aastal ja sellest on kujunenud populaarne koht eri vanuses pärnakaile ja linnakülalistele.

Tölbi töö on toonud Pärnu uuesti levimuusikakaardile, kuna klubi programm on žanriliselt mitmekesine ja tuntumate bändide kõrval on siin võimalus antud noortele ja vähem tuntud muusikutelegi. Siin, õdusas paigas toimuvad ansamblite plaadiesitlused, kirjandusõhtud ja muusika viktoriinid, etenduskunstnike performance’id, üritusi leidub Noortebändi Pärnu eelvoorust Jõulujazzini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles