Lõviklubi teeb Lääneranna vallas head laste silmadele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna vallas on kaheksa lasteasutust, mille 175 mudilast ja õpilast, kes saavad lasta tasuta silmi kontrollida. Foto on illustratiivne.
Lääneranna vallas on kaheksa lasteasutust, mille 175 mudilast ja õpilast, kes saavad lasta tasuta silmi kontrollida. Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lihula lions’id teevad alanud jõulukuul head eelkõige algklassilaste silmade tervisele mõeldes, tasuta saavad silmi kontrollida lasta ka tulevast sügisest aabitsaealiseks saajad.

Lääneranna vallas on kaheksa lasteasutust, mille 175 mudilast ja õpilast mainitud projekt hõlmab. Need on Lihula gümnaasium ja lasteaed, Varbla, Lõpe, Koonga ja Virtsu kool, Metsküla algkool, Kõmsi lasteaed-algkool.

Laste silmi kontrollib sel nädalal optometrist Iveta Vakrõõm, kes töötab OÜ Silmaoptikas. Tema monitoorib lapse nägemise hetkeseisu ja kui esineb kõrvalekaldeid, suunab ta silmaarsti vastuvõtule. Pere Optika teeb lastele siis prilliostul viiendiku võrra soodustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles