Pildid: võrkpallurid alustasid eurosarja Küprosel kindla võiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avalahingus Küprose sadamalinnas Paphoses sealse Pafiakose ja saab 3:1 võiduga kodu poole purjetada.

Mängu avageim kulges pärnakatele niisama kurvalt kui kaks viimast kodutanuma matši Tartu Bigbanki ja Tallinna Selveri vastu: punkt-punkti-heitlust jagus geimi lõpuni, kuid 32minutise mängu järel tuli vastase 28:26 paremust tunnistada. Seejuures oli Pärnu meeskonnal kasutada kaks geimpalli.

Teises geimis tegi Pärnu meeskond väikese edu sisse, ent pärast teist tehnilist vaheaega kuivas see kokku. Pärast viiki 20:20 olid pärnakad siiski kindlamad ja võitsid 25:22.

Kolmandas geimis mängis Pärnu meeskond ennast taas turvalisse, kolme-neljapunktisesse eduseisu, mida enam käest ei lastud. Tuli 25:21 võit.

Neljandas geimis Paphose mäng lagunes ja pärnakad said väljakul lustida. Tasuks 25:17 võit.

Taavet Leppik tõi meeskonnale 16 punkti, Robert Juchnevic 14 punkti. Vastaste parim skoorija oli 17 punktiga Anastasios-Stamatios Aspiotis.

Pärnu meeskond lõi 11 serviässa, küproslased seitse. Blokist teenis Pärnu meeskond kuus punkti, vastased kolm.

Pärnakate servi vastuvõtt oli 42, Paphose meeskonnal 47 protsenti.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel tunnistas mängujärgses kommentaaris, et kaks esimest geimi olid rasked, kolmandas ja neljandas mäng paranes. "Neljandas geimis oli meil väga hea serv," ütles Keel.

CEV Challenge Cupi 1/16-finaali kordusmäng on kahe nädala pärast Pärnus. Kahemängulise seeria võitja läheb järgmises ringis vastamisi Meneni Par-Ky (Belgia) ja Schönenwerdi Volley (Šveits) vahelise matši võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles