Linnapea palus õhtujuhi naljade pärast Soome suursaadikult vabandust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtujuht Raivo Rätte tegi Soome Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud kontserdil piire kompivaid nalju nii kõigi põhjanaabrite kui Soome suursaadiku Kirsti Narineni üle.
Õhtujuht Raivo Rätte tegi Soome Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud kontserdil piire kompivaid nalju nii kõigi põhjanaabrite kui Soome suursaadiku Kirsti Narineni üle. Foto: Mailiis Ollino

Üleeile õhtul Soome Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud kontserdil Pärnu kontserdimajas kõlanud õhtujuhi roppused panid eestlased õhku ahmima. Mõnigi lahkus saalist. Põhjanaabrid ei näinud solvumiseks põhjust.

Õhtujuht Raivo Rätte tegi õhtu jooksul hulga julgeid ja piiripealseid nalju, mis tema enda jutu järgi olid eneseiroonilised. Näiteks naljatles õhtujuht soomlaste kohta käivate stereotüüpide üle: jutuks tulid nii põhjanaabrite tüüpiline kehakuju kui toitumisharjumused.

Samuti tekitas külalistes ebamugavust olukord, kus Soome suursaadik Eestis Kirsti Narinen oli äsja pidanud särava kakskeelse kõne, kuid Rätte “kutsus suursaadiku vaibale”. Õhtujuht jutustas kõigi ees lugupeetud diplomaadile, kuidas tema alluvad olevat Patarei vangla seintele suguelundeid joonistanud ja diplomaadi numbrimärgiga auto aknast tagumikku näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles