Enim riigitöökohti tuleb politseisse

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Ministeeriumid on esitanud ettepanekuid üle 1000 riigitöökoha viimiseks pealinnast mujale maakondadesse. Pärnumaa eri asutustesse plaanitakse tuua 102 riigipalgalist ametikohta.

Enam uusi riigitöökohti plaanitakse tuua politsei- ja piirivalveametisse (PPA) ning ettevõtluse arendamise sihtasutusse (EAS). PPA pressiesindaja Andra Jundase sõnutsi on kõnealustest ametikohtadest osa juba täidetud. “Eesmärk on järgmise aasta lõpuks täita Pärnu maakonnas 25 kiirreageerija, viis piirkonnapolitseiniku ja üks eriettevalmistuse instruktori koht,” loetles Jundas.

EASi pressiesindaja Mariann Sudakov ütles, et asutus kavatseb rajada Pärnusse uue esinduse, seega luua suurema arvu töökohti. Detaile ametikohtade asjus Sudakov veel jagada ei osanud. “EASi Pärnu esindus peaks tööd täiskoosseisus alustama 2019. aasta alguses,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles