Noor tänavasportlane õpetab lastele ohutumaid trikke

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksast entusiastist oli sel korral trennis kuus. Omaealisi treener Erik Naissaar (ees, keskel) enam ei juhenda. “Nad ei kuula,” põhjendas treener.
Üheksast entusiastist oli sel korral trennis kuus. Omaealisi treener Erik Naissaar (ees, keskel) enam ei juhenda. “Nad ei kuula,” põhjendas treener. Foto: Mailiis Ollino

Kahel päeval nädalas lasevad väikesed särasilmsed tänavasportlased Pärnu kergejõustikuhallis tohutu energiavaru käiku. Hoolega kuulavad nad oma noort juhendajat.

Kolm aastat tänavaspordiga tegelnud 18aastasel Erik Naissaarel tekkis mõte hakata trenne andma mullu. Ta loodab, et noorematele teadmisi jagades tema meelisala Eestis areneb. “Nemadki saavad kunagi suureks,” tõdes Naissaar.

Korrapäraselt käib Naissaare trennis üheksa entusiasti. Nende hulgas on paar 18aastast neidu, poiste vanus jääb kaheksa ja 12 aasta vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles