Pärnumaa kutsehariduskeskus võttis aasta kokku raamatuga

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016-2017 õppeaasta aastaraamat annab ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid ning kokkuvõtteid, lisatud on pilte ja ülevaatlikke arvaandmeid.
2016-2017 õppeaasta aastaraamat annab ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid ning kokkuvõtteid, lisatud on pilte ja ülevaatlikke arvaandmeid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kolmapäeval, 6. detsembril esitleti Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) nõukogule eelmise õppeaasta aastaraamatut. PKHK direktor Riina Müürsepp peab oluliseks, et aastaraamat sisaldab kooli tähtsaid sündmusi ja pingutusi, teos on ühtlasi ajalooallikas ja tagasivaade.

Müürsepa ütlust mööda kuulutati 2017. aasta oskuste aastaks ja töökollektiivile möödus aasta algus põnevalt. Korraldati oskuste päevad, kus iga töötaja sai omandada kaks uut oskust ja teistele ühe õpetada. Õpiti oma kolleege paremini tundma. Tunnustuseks pälviti Pärnumaa aasta õpiteo tiitel.

2016/2017. õppeaasta aastaraamat annab ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid ning kokkuvõtteid, lisatud on pilte ja ülevaatlikke arvandmeid.

“Aastate jooksul on üles ehitatud nüüdisaegse õpikeskkonnaga kool ja ellu viidud nii mõndagi märgilist. Kõik PKHK aastaraamatud asuvad kooli kodulehel,” rääkis PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi.

PKHK saab 2018. aastal 15aastaseks ja kutsehariduse andmisest Pärnumaal täitub 105 aastat. Kool korraldab Eesti tööandjate keskliidu ja kutseõppe edendamise ühinguga 10. aprillil Pärnu kontserdimajas konverentsi „Quo vadis, kutseharidus?“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles