Galerii: õpilased vallutasid Port Arturi kolm korrust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kätesoojendajatest kehakoorijateni, trühvlitest smuutini, lõikelaudadest nutitelefoni hoidjateni. Need, kes sattusid täna Port Arturi kaubanduskeskusesse, nakatusid küllap innukusest, millega õpilasfirmad oma kätega valmistatud kauba kohta seletusi andsid. Üle 80 õpilasfirma ja üle 350 õpilase, kellest pikema tee selja taha jätnud tõusid hommikul kuuest, et Luunjast või Mikitamäelt või Värskast ja Valgast õigeks ajaks Pärnusse jõuda ning väljapanek nägusalt kujundada.

"Bussi peale minnes saab panna kinda sisse või suusatades saapa sisse, praegu on meil kuni 45minutilised, aga tulevad pikemaaegsed," tutvustasid oma käsi soojendavaid padjakesi Luunja keskkooli õpilasfirma Soe Semu liikmed kinnitusega, et nende padjake on korduskasutatav.

Pärnu Koidula gümnaasiumi sinimustvalged rosetid tõmbasid pilku ja viisid mõtted riigi juubelile. Viis neiud õpilasfirmast Corall särasid käsitööehetega võidu, Võru gümnaasiumi noormehed õpilasfirmast Labüü näitasid ette, kuidas kasutada labürindiga puidust tasakaalulauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles