Galerii: Ave Aaslaid ja Germo Karro pälvisid presidendi tunnustuse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lihula kultuurikeskuses avaldas president Kersti Kaljulaid täna tunnustust vabatahtlikele, aumärgid anti neile üle koostöös liikumisega Kodukant. Priitahtlike tunnustamiseks esitati 114 ettepanekut, mille hulgast tegi valiku hindamiskomisjon. 

Pärnumaalt said aumärgi Tori sotsiaalmaja juhataja Ave Aaslaid, kes on seda tööd teinud 2009. aastast ja loonud enda ümber priitahtlike võrgustiku ning lööb ise kaasa valla ja kogukonna ürituste korraldamisel. Aaslaidi juhendamisel on vabatahtlikud juhendanud ja korraldanud huviringe, et mõtestatult sisustada psüühiliste erivajadustega inimeste, töötute, pensionäride ja lastega kodus olevate emade ning erivajadustega inimeste vaba aega,

Tunnustuse nende ühenduste hulgas, kes on järjepidevalt kaasanud teisi vabatahtlikku tegevusse, pälvis Pärnust OÜ Kodu Kuubis, mille omanik on Germo Karro. Just tema eestvedamisel käiakse vabast ajast ja tahtest ehitamas Sindi jalgpallistaadioni, et parandada MTÜ JK Pärnu Poseidoni ja Sindi linna noorte sportimisvõimalusi. Lühikese ajaga on Kodu Kuubis suutnud palju teha ning kahtlemata jõuavad vabatahtlikud ja Karro veel paljutki teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles