Spordinõukogu valis aasta sportlaseks kettagolfari

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda Pärnumaa spordiloos kuulub aasta naissportlase tiitel kettagolfarile. Pildil autasu pälvinud Kristin Tattar.
Esimest korda Pärnumaa spordiloos kuulub aasta naissportlase tiitel kettagolfarile. Pildil autasu pälvinud Kristin Tattar. Foto: Laura Meigas

Tunnustust jagus tänavu nii sõudjaile, jalgpallureile, motomeestele, purjetajatele kui paljudele teistele. Esimest korda Pärnumaa ajaloos pälvis aasta naissportlase autasu kettagolfar.

Nagu viimastel aastatel tavaks omistati aasta võistkonna tiitel USAs maa­ilmameistrivõistlustel Leedu ja Suur­britannia järel pronksmedali võitnud neljapaadile, mille ridadesse kuulusid Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Särav tulemus tagas aasta parima treeneri tiitli Matti Killingule.

Eraldi kategoorias märgiti ära aasta pallimänguvõistkond: selle aunimetuse teenis varemgi tiitli saanud Pärnu jalgpalliklubi naiskond. Jüri Saare ja Jüri Talu juhendamisel tagasid tiimile edu Eesti meistri- ja karikavõistluste kuldmedal, riigi superkarika esikoht ja UEFA naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri alagrupi kolmas koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles