Pärnu kolledži vilistlased pälvisid teadustööde konkursil tunnustust

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Möödunud nädalal autasustati Tartus haridus- ja teadusministeeriumi saalis tänavuse üliõpilaste teadustööde riikliku konkursi parimaid. Eripreemia pälvisid Pärnu kolledži vilistlasedki.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse vilistlane Karin Pulst sai konkursil sotsiaalkaitseministri eripreemia (400 eurot) rakenduskõrghariduse ja bakalaureuseõppe üliõpilasele töö "Pärnumaa kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajate valmisolek kasutada kogukonna ressursse eakate toimetuleku tagamiseks" eest. Pulsti juhendas TÜ Pärnu kolledži projektijuht Karin Kiis.

Tervise ja tööministri eripreemia (500 eurot) magistriõppe üliõpilasele pälvis Pärnu kolledži heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimise vilistlane Kadri Orula tööga "Tervisliku vananemise kontseptsioon kui võimalus fitness sektorile". Orula juhendaja oli TÜ Pärnu kolledži spaajuhtimise külalisdotsent Melanie Kay Smith.

Konkurssi korraldavad haridus- ja teadusministeerium, Eesti teaduste akadeemia ja sotsiaalministeerium kahasse eesmärgiga väärtustada teadustööd üliõpilaste seas ja avaldada tunnustust väljapaistvaid tulemusi saavutanud noortele teadlastele. Kokku esitati konkursile 521 tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles