Kalev Vilgats: Kadri Simson tule all

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Majandus- ja taristuministril Kadri Simsonil on närviline aeg. Lõppeval nädalal tugevnes eeskätt ajakirjanduse surve, et ta seoses elukaaslasele langenud kahtlusega ametist tagasi astuks. Mis sellest, et riigiprokuratuur on teatanud, et ministrit elukaaslase tegudega ei seostata.

Eilses Äripäevas kordas Simson, et ei näe huvide konflikti enda osalemises koalitsiooni­leppe maaelu peatüki läbirääkimistel. Et kõnelustel ei mindud detailidesse ega räägitud, milliste ettevõtete vahel toetusi jagatakse. Simson toonitas, et pole osalenud ühelgi nõupidamisel, kus mõne ettevõtte kasuks oleks otsuseid langetatud.

Olen sel nädalal saanud toimetusse toetuskõnesid, kus inimesed soovivad, et nõiajaht Simsonile lõpeks. Aastaid Pärnumaad riigikogus esindanud poliitikut on nimetatud ausaks ja põhimõttekindlaks inimeseks, mis sellest, et keskerakondlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles