Sadama korvpallimeeskond võitis pealinnas ja kerkis tabelis (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev vs Pärnu Sadam
Kalev vs Pärnu Sadam Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Korvpalli Eesti meistriliigas kohtusid täna Tallinnas Sõle spordikeskuses Tallinna Kalev / TLÜ ja Pärnu Sadam. Tasavägise mängu võitsid pärnakad 80:76.

Pärnu alustas matši 15:3 spurdiga ja võitis avaveerandi 22:12. Teisel veerandil viskas Kalev vastasest kaks punkti rohkem ja vähendas poolajaks vahe 30:38ni.

Kolmandal perioodil tuli kodumeeskond mängu tagasi ja vähendas veerandi lõpuks vahe ühe punktini (57:58).

Kogu mängu tagaajaja rollis kalevlased pääsesid kaks ja pool minutit enne mängu lõppu juhtimagi (71:70), kuid pärnakad spurtisid 10:5 ja võitsid.

Sadama suurim korvikütt oli 17 punktiga Siim-Markus Post, kes võttis viis lauapalli ja jagas niisama palju resultatiivseid sööte. Seitsmest viskest seitse tabanud Karl-Martin Kask lisas 14 ja Mihkel Kirves 16 silma.

Pärnu tõusis nüüd võiduga tabeli viiendale reale (viis võitu ja kuus kaotust). Samasugune seis on Tallinna Kalevil, kuid halvem korvide vahe paigutab nad kuuendale kohale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles