Pühad politsei silme läbi: mees peksis tuttavat jalgadega ja rammis tema autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Jõulurahu rikuti mõne varguse, peksmise ja rammimisega.

Eile tekkis Tõstamaa alevis konflikt tuttavate meeste vahel, seejärel sõitis 34aastane mees Kalli maanteel kaupluse parklas sõiduautoga BMW tahtlikult otsa parklas seisnud 20aastase mehe Audi A6-le.

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel peksis eelmainitud mees rammitud auto omanikku veel jalgadega.

Politsei alustas juhtunu suhtes kriminaalmenetlust karistusseadustiku avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel, mille järgi kohtus süüdimõistmisel määratakse rahaline karistus või kuni viieaastane vangistus.

22. detsembril teatati politseile, et Pärnu Riia maantee korterist varastati sülearvuti. Teoga tekitati varalist kahju 500 eurot. Samal päeval sisenesid seni tuvastamata isikud Pärnus Luha tänavale garaaži ja võtsid sealt krossimootorrattad KTM 250 ja Honda SRF450R. Sama hoovi pealt võeti kaasa veel krossimootorratas Orion.

Vargusele sattus peale Luha tänava elanik, kes asus vargaid jälitama ja kutsus politsei. Vargad lükkasid Orioni ja KTMi üle Merekalda tänava roostiku äärde, Honda jäeti Luha tänavale.

23. detsembril üritasid Parisselja külas talumaal 40aastane ja 51aastane mees ära viia hobuniidukit ja kartulipanekumasina metallraami. Neile sattus peale omanik, kes kutsus politsei.

24. detsembril tungis Pärnus Oja tänava korteris 26aastane mees kallale 29aastasele abikaasale.

25. detsembril lõi Surju küla korteris 45aastane alkoholi tarvitanud mees 33aastast elukaaslast.

Tootsi alevis Ehitajate tee korteris lõi 25. detsembril 44aastane mees oma 30aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

Aastavahetuse öölgi töötab Lääne prefektuuri politsei tugevdatud jõududega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles