Volikogu otsustas osa Pärnu jõest muuseumile anda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui riigiasutused kiidavad Läänemere kunstisadama projekti heaks ja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) rahastab seda, muutub vaade kesklinna kaile tundmatuseni.
Kui riigiasutused kiidavad Läänemere kunstisadama projekti heaks ja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) rahastab seda, muutub vaade kesklinna kaile tundmatuseni. Foto: HG Arhitektid

Pärnu volikogu viimasel istungil otsustasid rahvasaadikud anda sihtasutusele Pärnu Uue Kunsti Muuseum tasuta kasutusse Pärnu kinnistu Lai 2 ja 1050ruutmeetrise osa Pärnu jõest, et ehitada sinna Läänemere kunstisadam.

Kunstisadam kujutab endast peahoonet ja jõkke tõstetud ujuvpaviljone, kus esitlevad oma kunsti Läänemere-äärsed riigid nagu Eesti, Soome, Läti, Leedu, Poola, Saksamaa. Paviljone on jõkke plaanis teha kokku üheksa.

Suure ettevõtmise esimese etapi valmimine oleneb nüüd suuresti sellest, kas ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) seda rahastab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles