Häädemeestel saagis pikanäpumees endale jõulupuu talumaja hoovist

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeestel saagis pikanäpumees endale jõulupuu talumaja hoovist.
Häädemeestel saagis pikanäpumees endale jõulupuu talumaja hoovist. Foto: Erakogu

Häädemeeste valla elanikku Tiina Vänta tabas täna halb üllatus, kui lehti tooma minnes märkas naine, et tema aastaid tagasi koduhoovi äärde istutatud kahest kuusest ühe oli kellegi kuri käsi maha saaginud.

Taluperenaine ei osanud öelda, millal pikanäpumees täpselt käia võis. "23. detsembri lõunal oli see veel alles, jõulude ajal käisime ära ja täna, kui läksime lehti tooma, märkasime, et see on ära saetud," rääkis ta. Vänt on õnnetu, sest oli kuused sinna aastaid tagasi istutanud sooviga suure hoovi äärde parkmets kujundada. "Varsti saevad kõik puud, mis ma istutanud olen, maha."

Seda, et keegi võinuks majast sadakonna meetri kaugusel hoovi äärt, kus kasvab mitu puud, metsaks pidada, perenaine ei usu. "See oli mugav lahendus. Sai kuuse puhta kingaga kätte," arvab ta. "Nii ei saa käituda. Tuleb natuke inimesi õpetada." Vänt lisas, et inimene, kes kuuse maha saagis, on oodatud kevadel uut istutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles