Maanteeamet katsetas uusi liiklusmärke

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Maanteeameti töötajad kontrollisid eile kõiki Pärnumaa elektroonseid liiklusmärke, mis asuvad Saugas, Pärnu linnas ja Via Baltical enne olulisi ristmikke.

Maanteeameti liikluskorralduse osakonna projektijuhi Siim Vaikmaa sõnutsi on nii Sauga infotabloo, Raeküla teabetabloo kui Papiniidu silla lähedale üles pandud neli hoiatus- ja kiirus­märgi kombinatsiooniga tablood töökorras, kuid pisivigu siiski leidub. “Nipet-näpet on vaja veel parandada. Näiteks selgus, et üks Papiniidu silla juures asuvaid poste on natuke kaldu. Panen kohe vea kirja ja siis tuleb korda teha, sest kui tabloo on viltu, ei ole ta autojuhtidele õige nurga alt nähtav,” selgitas ta.

Maanteeamet uuris sedagi, kui hästi uued märgid paistavad, ja leidis, et nähtavus on väga hea. “Juba kurvist tulles olid märgid kaugelt näha,” kiitis Vaikmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles