Eile asutati Pärnumaa arenduskeskus

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Ettevõtlus-ja Arenduskeskusega samal korrusel asub Politsei-ja Piirivalveameti Pärnu büroo.
Pärnumaa Ettevõtlus-ja Arenduskeskusega samal korrusel asub Politsei-ja Piirivalveameti Pärnu büroo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse ja Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) esindajad kirjutasid eile alla sihtasutuse Pärnumaa arenduskeskus (SAPA) asutamislepingule, uus organisatsioon ühendab senised maakondlikud koostööorganid.

"Eostamine toimus, üheksa kuu pärast on tulemus näha," iseloomustas Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) juhataja Teet Kurs juriidilise keha loomist. Kohe pärast SAPA asutamist ühendati sellega ettevõtjatele tuge pakkuv PEAK, kavas on SAPAga liita sihtasutus Pärnumaa Turism ja osa POLi funktsioone.

Ettevõtjatele, kes SAPAst nõu ja raha küsima lähevad, ei muutu esialgu midagi. Neid oodatakse endiselt tööpäeviti Aida 5 teisel korrusel. Kui midagi muutub, lubas Kurs sellest teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles