Vägivallatsenud mees sai ülejärgmisel päeval karistuse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald.
Vägivald. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval mõistis Pärnu maakohus 44aastase mehe süüdi lähisuhtes toime pandud kehalises väärkohtlemises ja määras talle karistuseks aasta tingimisi vangistust kaheaastase katseajaga. Samuti jääb ta kriminaalhooldaja järelevalve alla. Lisakohustusena ei tohi mees tarvitada katseajal alkoholi ja peab osalema sotsiaalprogrammis.

“Prokuratuur süüdistas meest selles, et ta esimese jõulupüha õhtul lõi oma elukaaslast nende ühises elukohas Pärnumaal mitmel korral rusikatega pähe ja keha piirkonda,” selgitas prokurör Marika Salmistu. Raskendava asjaoluna arvestas kohus, et mees pani teo toime väikese lapse juuresolekul.

Pärast peksmist õnnestus naisel joosta kodunt tuttava poole ja kutsuda abi. Ülekuulamisel rääkis mees, et on naist varemgi löönud, kuid seekord fikseeris löömise politsei. Kokkuleppemenetluse läbirääkimistel avaldas vägivallatseja puhtsüdamlikku kahetsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles