Loomade varjupaik sai huvitavaid kingitusi

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade varjupaik. Pilt on illustreeriv.
Loomade varjupaik. Pilt on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu loomade varjupaiga administraatori Mari Hagi sõnutsi said sealsed asunikud pühadeajal erilist tähelepanu. "Ei möödunud päevagi, mil meil poleks suured ja väikesed päkapikud külas käinud," avaldas Hagi.

Päkapikkude kingikottides olid põhiliselt loomade toit ja maiustused, aga ka väga palju tekke ja patju, muutmaks kodu ootavate loomade elu mugavamaks. "Erilisena jäi meelde Amservi rahvas, kes täitis meie ammuse unistuse: nad tõid kingiks akutrelli. Eks ole veidi veider, et 100 protsenti naistest koosnev kollektiiv sellise asja üle nii suurt rõõmu tunneb, kuid meie naised on alati lugenud nii haamrit, naelu kui muidki tööriistu oma parimateks sõpradeks, et meie koerteaedikud ja lagunema kippuvaid ajutisi hooneid korras hoida," rääkis Hagi.

Aasta algab Pärnu varjupaigas uute tööriistadega veterinaarilegi. "Nagu meediast läbi käis, tegi üks 11aastane tütarlaps meile südant soojendava kingituse: sünnipäevakingiks saadud raha eest pani aluse fondile, et soetada uued kirurgiriistad. Sinna fondi panustasid muuhulgas Pärnu Postimehe töötajad," selgitas Hagi ja kinnitas, et uus tööriistakomplekt on neile eluliselt tähtis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles