Abielusõlmijad alustasid tööd uues majas

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja linnavalitsuses töökohustusi alustanud teenistuse juht Kristina Jürissoo tundis esimesel päeval kerget ootusärevust.
Äsja linnavalitsuses töökohustusi alustanud teenistuse juht Kristina Jürissoo tundis esimesel päeval kerget ootusärevust. Foto: Mailiis Ollino

Eilsest alustas Pärnu linnavalitsuses tööd perekonnaseisutoimingute ja rahvastiku­registriteenistus, kus kohapeal töötab neli inimest ja kolm registripidajat asuvad osavaldades Paikusel, Audrus ja Tõstamaal.

Sünde ja surmi pannakse kirja senistes vallakeskustes, kuid abielude sõlmimine kolis aastavahetusega maavalitsuse kadumise järel Pärnu linnavalitsusse. “Esimene tööpäev uues kohas on huvitav ja väike ärevus sees,” märkis teenistuse juhataja Kristina Jürissoo.

Jürissoo jutu järgi registreeriti juba esimese päeva ennelõunal kolm sündi ja esitati abieluavaldus, samuti pandi kirja üks surmajuhtum ja pealelõunaks olid aja broneerinud rumeenlased, kes taotlevad isikukoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles