Zelinski: Paari mängijat oleks juurde vaja

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse peatreener Indrek Zelinski osales ise aastalõputurniiril, kus kostitas spordiajakirjanikke jalgpallipere eest mängides kahe väravaga.
Vapruse peatreener Indrek Zelinski osales ise aastalõputurniiril, kus kostitas spordiajakirjanikke jalgpallipere eest mängides kahe väravaga. Foto: Brit Maria Tael / Eesti Jalgpalli Liit

Pärnu Vapruse peatreeneril Indrek Zelinskil täitus uues ametis kaks kuud. Seljataga on esimene mõõduvõttki, kui Premiumi liiga aastalõputurniir lõppes pärnakaile üheksanda kohaga.

Peatreeneri eesmärk traditsioonilisel turniiril oli see, et mängijad püsiksid terved. Kahjuks sai vigastada Ronaldo Tiismaa, kes nüüd peab treeningutest paariks nädalaks eemale jääma.

Zelinski tunnistas, et tal oli juba enne turniiri pilt selge, kes meestest mida teha oskab, kuna treeningutega tehti algust detsembris ja Pärnu mängijaid jälgis ta eelmise hooaja lõpuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles