Parima naissportlase kettagolfitrennid täituvad kibekähku

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Tattar on ülimalt õnnelik, et kettagolfi hinnatakse niisamamoodi kui teisi spordialasid.
Kristin Tattar on ülimalt õnnelik, et kettagolfi hinnatakse niisamamoodi kui teisi spordialasid. Foto: Mailiis Ollino

Eesti valitsevad kettagolfimeistrid pärnakas Kristin Tattar ja pealinlane Silver Lätt on Tallinnas juba mõne aasta discgolf’i-trenne andnud. Nüüd on huvilistel šanss kaasahaarava mängu oskusi lihvida Pärnus.

Riigi parimad kettavõlurid on juba aastaid aktiivselt korraldanud eratreeninguid, eri tasemega koolitusi ja juhendanud Tallinnas trenne. Nüüd vaatasid noored suve­pealinna poole. “Arvasime, et ka Pärnus võiks sellised võimalused olla. Võtsime kätte ja uurisime ruume, kus treeninguid teha­,” rääkis Tattar DG Academy nimelise trenni sünnist. “Leidsime sobiva koha Paikuse spordikeskuses ja peagi saime treeninguid reklaamida.”

Treeningurühma kuulub kuni 12 inimest. Esimene grupp täitus väga kiiresti, seega avasid eestvedajad teisegi. “Huvi on olnud suur just seepärast, et discgolf sobib kõigile, olenemata east või füüsilisest vormist,” usub Tattar. “Meie trennist leiab osalejaid põhikooliõpilastest kuni väärikas eas spordihuvilisteni välja.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles