Politsei otsib Pärnumaal tugikeskusest lahkunud 12aastast tüdrukut

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib turvakodust lahkunud tüdrukut.
Politsei otsib turvakodust lahkunud tüdrukut. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste kaasabi, selgitamaks 12aastase Kätlini asukohta. Ta lahkus Pärnu laste ja noorte tugikeskusest ega ole sinna tagasi jõudnud.

Tüdruk lahkus tugikeskusest 8. jaanuari päeval. Samal kuupäeval käis ta lähedaste juures Kilingi-Nõmmes, kust ta aga teadmata suunas lahkus.

Viimane teadaolev kontakt lähedastega oli tüdrukul 9. jaanuaril telefoni teel. Politseile laekunud info kohaselt võib tüdruk praegu viibida Tartumaal. Kätlin on varemgi ära jooksnud ning võib liikuda kaubanduskeskustes ja üldjuhul kambas. Tüdrukul telefoni kaasas ei ole.

Kätlin on kõhna kehaehitusega, umbes 160 sentimeetrit pikk ja tal on kiilas pea. Seljas võib tal olla hallikasroosa kirju jope ja jalas heledad teksapüksid. Tüdruku isikukirjeldus on edastatud politseipatrullidele, kes on kontrollinud kohti, kus ta olla võiks.

Politsei palub kõigil, kes Kätlinit näinud või kes teavad tema asupaiga kohta, helistada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles