Tennisekeskuses madistavad nii mehed, naised kui tulevikutähed

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Seeman.
Johannes Seeman. Foto: Eesti Tennise Liit

Eile algas Pärnus Eesti täiskasvanute GP sarja tenniseturniir. Võisteldakse naiste ja meeste üksik- ja paarismängudes.

Täna kella 11 paiku mängitakse meeste ja kell 12.30 naiste üksikmängude veerandfinaalid. Päeva teises pooles toimuvad üksikmängude poolfinaalid.

Laupäeva lõpetavad tennisistid paarismängu poolfinaalidega.

Meeste üksikmängude veerandfinaalidesse pääsesid Priit Pihl, Oskar Irdoja, Valentin Bazunov, Christopher Robin Klettenberg, Johannes Seeman, Carl Bret Parko, Madis Sprenk ja Siim Troost.

Naiste seas said teise ringi Sofiya Cheklystova, Kadri Kalamäe, Viktoria Kleer Kliimand, Helena Narmont, Katriin Saar, Birgit Plank, Kärt-Triin Laagus, Polina Tsernjak, Annemai Mutso, Simona Kalm, Aurelia Riga, Lissi Kubre, Genrdra Raag, Julia Skripnik, Anet Angelika Koskel, Liina Suurvarik.

Homme, 14. jaanuaril mängitakse naiste ja meeste üksikmängude finaalid, mis hakkavad pihta kell 11. Pärast üksikmänge on paarismängude finaalid.

Meeste paarismängudes panevad end proovile Ott Ahonen ja Priit Pihl, Ott Artur Kasela ja Marvus Kevin Rõuk, Oskar Irdoja ja Carl Bret Parko, Christian Anderson ja Christopher Robin Klettenberg, Lauri Lilleste ja Sten Ranne, Martin Petuhov ja Kevin Suvi ning Johannes Seeman ja Siim Troost.

Naiste seas astub võistlustulle kolm paari: Lissi Kubre ja Liina Suurvarik, Merli Aksen ja Inga Drobet ning Kärt-Triin Laagus ja Gendra Raag. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles