Venemaal toimuva tõttu saab Vaprus ristsed veebruaris (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli meistrivõistlustel tuleb Pärnu Vaprusel ja teistelgi meeskondadel platsile joosta juba veebruarikuus. Arhiivifoto.
Eesti jalgpalli meistrivõistlustel tuleb Pärnu Vaprusel ja teistelgi meeskondadel platsile joosta juba veebruarikuus. Arhiivifoto. Foto: Madis Sinivee/

Pärnu Vaprus alustab tänavust vutitšempionaati juba 25. veebruaril, kui hooaja avavoorus Narvas läheb vastamisi sealse Transiga.

Meistriliiga tänavune kalender koostati jalgpalliliidu, klubijuhtide, peatreenerite ja kaptenite vahel mullu kevadel koosolekute järel selliselt, et suvise Venemaal toimuva MM-finaalturniiri ajal on kohalikus liiga paus.

Varem on Eesti olnud finaalturniiride ajal üks erandeid, kes erinevalt näiteks Rootsist ja Norrast pikemat mängupausi ei tee. Muudatus sai kõigi koosolekutel osalenud klubide heakskiidu. Seetõttu algab hooaeg tavapärasest nädala võrra varem ja kalendrisse mahub rohkem nädalasiseseid voore.

Koduse jalgpallihooaja avab 23. veebruaril Superkarikas Tallinnas, kus kohtuvad FC Flora ja FCI Levadia.

Pärnu Vapruse esimene kodumäng on 4. märtsil Nõmme Kalju vastu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles