Eliisabeti kogudus valib õpetajat Eestist Ameerikani

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Eliisabeti koguduse nõukogu valib Pärnu kirikuõpetaja ametist vabastatud ja USAsse Los Angelese Eesti kogudusse vikaarõpetajaks lähetatud Enn Auksmanni asemele põhikohaga hingekarjast.
Pärnu Eliisabeti koguduse nõukogu valib Pärnu kirikuõpetaja ametist vabastatud ja USAsse Los Angelese Eesti kogudusse vikaarõpetajaks lähetatud Enn Auksmanni asemele põhikohaga hingekarjast. Foto: Los Angelase Eesti kogudus

Pärnu Eliisabeti kui riigi ühe suurema luteri usu koguduse nõukogu valib Pärnu kirikuõpetaja ametist vabastatud ja USAsse Los Angelese Eesti kogudusse vikaarõpetajaks lähetatud Enn Auksmanni asemele põhikohaga hingekarjast.

Kandidaate on peapiiskop kinnitanud viis, kellest kaks on valinud Auksmannile risti vastupidise tee tulla Ameerika mandrilt tagasi Eestisse.

Eliisabeti koguduse õpetajaks kandideeriv Mart Salumäe on Eesti evangeelse luteri kiriku õpetaja Torontos ja Algur Kaerma teenib Eesti kogudust Vancouveris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles