Galerii: varjupaigast läks uude koju 10 000. loom

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 15.30 üllatas Pärnu loomade varjupaik 18aastast Brigita Kasemetsa, kes võttis Varjupaikade MTÜst 10 000. looma, paarikuuse kassipreili Jeta. "Surprise, surprise! Kuna see loom on 10 000. asukas, kes meie varjupaikadest koju läheb, on meil Varjupaikate MTÜ-lt ja Purinalt kingitus!" hõiskas rõõmsameelne ja headest emotsioonidest tulvil Pärnu koduta loomade varjupaiga administraator Mari Hagi.

Mittetulundusühingu varjupaigad Pärnus, Tallinnas, Viljandis, Võrus, Rakveres kui Valgas, tähistavad täna rõõmsalt suurt sündmust. Kodu leidnud 10 000 loomast oli eelmise aasta lõpuks Pärnu varjupaigast koju läinud suisa 2366 lemmikut. "Jaanuaris on neid veel tublisti juurde tiksunud," kiitis Hagi.

Jeta, kes osutus peopäeva staariks, saabus Pärnu loomade varjupaika 7. jaanuaril Tammiste külast koos õe Jutaga. Brigita sõnutsi ei jää Jeta aga uueski kodus üksi. "Meil on juba kolm koera ja kass. Otsustasimegi ühe kassi juurde võtta, sest teisel kassil oli kodus kaaslaseta igav, " rääkis Kasemets.

Kuigi kassipreili õde, kes Jetast varjupaika jäi, hakkab kindlasti kaaslast igatsema, siis loomade varjupaiga juhataja Anneli Matsi sõnutsi ta ei nukrutse. "Juta magab kassipoisi Mihkli kaisus: too on nagu hoolitsev kasuisa," rääkis Matsi. "Loodame, et keegi soovib Jutagi endale võtta: ta on nagu Jeta kaksik, nii-nii tore paarikuune pikkade kõrvadega triibik."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles