Galerii: Pärnumaa kodu ja aed paistsid silma

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodukirja 21. kodukonkursil paistsid pärnumaalased silma stiilse kodu ja aiaga.

Stiilse kodu tiitli ja preemia firmalt Kodusalong võitis Maarja Annuste.

Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnutsi võidavad kodukonkursil harva nõnda uued kodud, kus veel vähe elatud. "See jäi aga silma põnevat ruumiplaneeringut toetava sisekujundusega. Ruumi omapära rõhutavad säravad valgustid kõrgel lae all lõid lausa sakraalse meeleolu," iseloomustas Pajula ja lisas, et perenaine on moodsasse heledasse sisekujundusse väga oskuslikut tekstiilidega värvi toonud ja õdusust loonud. "Eriti vahvad on suure koega talvised pleedid ja padjad."

Aia preemia firmalt Gardena pälvis Paikuse pere Vridolin.

Aiažüriisse kuulunud Karl-Kustav Kaarelsonil jätkus võitjale vaid kiidusõnu. "Aed, millel on väärikust ja väärtust, ilmselgelt on tehtud palju asjatundlikku tööd ja kantud järjepidevalt hoolt. Väiksele krundile on mahutatud suur aed. Imetlusväärne töö," seletas ta.

Tänavu osales ligikaudu 50 kodu ja aeda kõikjalt Eestist. Aasta kodu võistluse patroon on sel aastal kunstnik Epp Maria Kokamägi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles