Talist saab Pärnu peatreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali (paremalt teine).
Urmas Tali (paremalt teine). Foto: Võru Valio

Järgmisel hooajal juhendab Pärnu võrkpallimeeskonda tänavu Võru Valio klubi tüürinud Urmas Tali. Osalised on tingimustes suusõnaliselt kokku leppinud, kontraht vormistatakse kolmapäeval toimuval juhatuse laiendatud koosolekul.


Enne lepingule allkirja andmist kommentaaridest keeldunud Tali pidas läbirääkimisi ka ühe Soome klubiga, kuid sellest üleminekust ei saanud asja. Talile antakse vabad käed eelarve piires ise meeskond komplekteerida, seni pole ühegi mängijaga lepingut pikendatud.

Pärnu eelmine peatreener Andrei Ojamets asus sama klubi naiskonna etteotsa, kuigi pidas läbirääkimisi Valgevene meistriliigas osaleva Mogiljovi Lõvidega. Naiskonna senine juhendaja Valdo Järvekülg jätkab noortetreenerina.

Valios saab Tali asendajaks ilmselt abijuhendaja ja endine mängija Marko Mett, kes üle-eelmisel hooajal ka peatreenerina kätt proovis.

Eesti meistrivõistlustel viimase kohaga leppima pidanud Pärnu naiskonna koosseisu on kavas tugevdada, et tagada ülejärgmiseks hooajaks koht Soome-Eesti ühisliigasse. Läbirääkimisi peetakse suvituslinnast pärit, kuid Rootsis pallivate Julija Mõnnakmäe ja Kristiina Raabiga ning paar aastat tippvõrkpallist eemal olnud Tene Talvega. Võimalik on kuni kahe leegionäri värbamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles