Rasmus Maalinn tuli juunioride maailmameistriks

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv 18aastane Rasmus Maalinn kihutas Leedus MMi kulla vääriliselt.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv 18aastane Rasmus Maalinn kihutas Leedus MMi kulla vääriliselt. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Täna Leedus Rekyva järvel lõppenud juunioride jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel teenis DN-klassis kuldmedali Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Rasmus Maalinn.

Seitsmest sõidust kuus esimest ja ühe teise koha saanud 18aastase pärnaka järel tuli hõbedale rootslane Eddie Klemets ja pronksivääriliselt seilas Saaremaa merispordiseltsi noormees Joosep Laus.

Neljandaks tuli Lausi klubikaaslane Kevin Grass, viies oli poolakas Piotr Bermat ja kuues Melvin Aasav Tallinna jahtklubist.

Alla 16aastaste Ice Optimisti klassis võitis meistritiitli saarlane Karl Ader poolakate Jakub Kaminski ja Stanislaw Konarzewski ees. Pärnu neiu Lisbeth Taggu oli üldarvestuses viies ja talle kuulus tüdrukute kuldmedal. Hõbeda teenis Polina Artyukh Venemaalt ja pronksi Maria Konarzewska Poolast.

Homme purjetavad üheksa riigi noored roolimehed Riias Kiši järvel juunioride Euroopa meistrivõistluste medalitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles