Uitmõte, mis viis neli inimelu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul võbelesid Munalaiu sadamas mere ääres leinaküünlad ja kuuldus lähedaste hingekriipivaid nuukseid: liiga vara lahkusid meie seast neli elujõus inimest. Ja millisel rumalal kombel ...

“Mu hea sõbranna peab nüüd matma nii poja kui endise elukaaslase ja lapse isa. Juhtunu läheb nii hinge, et värisen praegugi,” räägib kohalik elanik Sirje Saare päev pärast juhtunut.

Kui lõbus seltskond üleeile kella 11 paiku tumeda kaubikuga Tõstamaa bensiinijaama saabus, oskas teenindajana töötav Saare oma tuttavatele vaid vastu naeratada, aimamata, mis õudus ees ootab.

Selle tankla juures peatus lõbus seltskond tragöödia päeval kella 11 ajal.

Urmas Luik

Kastna küla poolt saabunud sõpruskonna meeleolu oli ülev: sõbrad soovisid tanklast lilli, pirukaid ja šokolaadigi osta, plaanides külastada Manija saarel sugulast.

Noored tegid kodumaja ilusaks, ehitasid tube juurde ja hoidsid majapidamist korras. Sirje Saare

28aastane Ranno tankis autot­. Ta oli aastaid Soomes elanud ja seal tööl käinud nagu isa Valdogi, kes põhjanaabrite juures kalafirmas töötas. Iga kord, kui mehed koju jõudsid, oli pidupäev. Kusjuures Ranno kolis alles hiljuti tagasi Tõstamaale, sest laps läks esimesse klassi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles