Need kaks filmi võivad purustada rekordi

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjundi-filmide fenomeniks peab Apollo kinode tegevjuht Rauno Stüff linateoste int­rigeerivat sisu.
Varjundi-filmide fenomeniks peab Apollo kinode tegevjuht Rauno Stüff linateoste int­rigeerivat sisu. Foto: Kaader filmist

Apollo kinode tegevjuhi Rauno Stüfi kinnitusel võib veebruaris sündida Eesti kinoajaloo külastajarekord ja seda tänu kahele filmile: neist üks juba jookseb kinodes, teine esilinastub tuleval nädalal.

E. L. Jamesi erootilise bestselleri ekraniseeringu kolmas osa “Viiskümmend vabastatud varjundit” on viimane vaatus kahe kuulsa armastaja kirglikust ja keerulisest lembeloost. Kui Ana Steele kohtus kompleksides ja rikutud ärimehe Christian­ Greyga, süttis nende vahel leek, mis muutis alatiseks mõlema elu. Kolmas peatükk jätkub noorte abiellumise ja mesinädalatega.

Avanädala esimese paari päevaga oli sarja kolmandat filmi käinud Apollo kuues kinos kogu Eestis vaatamas juba üle 6000 inimese – seda on märgatavalt rohkem võrreldes eelmiste osadega. Üks põhjusi võib Stüfi arvates peituda selleski, et külastajatele on korraldatud eriüritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles