Pagarisaate võitjale tehti saates ootamatu ettepanek

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õde ja vend Kristiina Štõkova ja Stanislav Štõkov otsustasid peale edukat pagarisaadet luua oma ettevõtte, millest tulevikus võiks areneda väike kondiitriäri.
Õde ja vend Kristiina Štõkova ja Stanislav Štõkov otsustasid peale edukat pagarisaadet luua oma ettevõtte, millest tulevikus võiks areneda väike kondiitriäri. Foto: Erakogu

Saate “Eesti parim pagar” võitja Stanislav Štõkov ja finaali pääsenud õde Kristiina Štõkova rääkisid Pärnu Postimehele saates juhtunust, mis osalejate üllatuseks vaatajateni ei jõudnudki. Muuseas paljastas Stanislav, kuidas saatemeeskonna liige talle saate ajal ootamatu ettepaneku tegi ja miks ta oleks poolfinaalis peaaegu välja kukkunud.

Enne poolfinaali tuli osalejatel tehnilise ülesandena valmistada frangipane: täidis, mille tegemiseks kasutatakse mandleid või pistaatsiapähkleid. Kui Stanislav oli taina enda meelest ahju eelküpsema asetanud, tuli õde Kristiina venna küpsetist kaema ja lasi võistlustöö kiiremas korras ahjust välja võtta. “Õde pani tähele, et korvi ääred, mis hoiaksid kreemi sees, olid minu küpsetisel täiesti puudu. Kiirelt võtsin vormi välja ja panin ääred juurde. Napikas! Hea ikka, et õde saates oli,” rääkis Stanislav rõõmsameelselt.

Kristiina jutustas aga, et kui saateid hiljem vaadati, meenus osalejatel palju lustakaid välja jäetud seiku ja nad imestasid, miks need teleekraanile ei jõudnud. Vaatajad ei näinud näiteks seda, kuidas üks naine Stanislavile abieluettepaneku tegi. “Võtete jooksul võeti nii mõnigi kilo juurde, sest raisku ei läinud midagi: saatemeeskond sõi kõik koogid-küpsetised pärast filmimist ära. Kord pärast järjekordseid võtteid tuli­ meeskond taas osalejate kooke mekkima. Üks naisliige ütles aga otse välja: “Abiellu minuga ja küpseta nii mulle iga hommik”,” meenutas Stanislav­, keda ajas ootamatu ettepanek suisa naerma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles