Pärnumaal leidub väga palju osavaid tordimeistreid, kuid neilgi tuleb aeg-ajalt ette äpardusi. Torditegijad rääkisid avameelselt, kuidas põnevad tordid tegelikult valmivad, milline on tordimood, toodangu kvaliteet ja millal oleks paras aeg peolaua ehe ära tellida.
Tellijale
Tordimeistrite töö kvaliteet kõigub seinast seina
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tordimeister Kristiina Sauväljale oli maiuspalade valmistamine esiti hobi, millest ajapikku kujunes välja töö. Viimase lapsega kodus olles otsustaski Sauväli jätta ligemale 20 aastat kestnud karjääri panganduses ja kindlustuses ja asutas Zefiir Cateringi ja Peokorralduse. 2015. aasta suvest naudibki ta iseendale tööandmist ja täidab oma klientide unistusi.