AINULT TELLIJALE

Tordimeistrite töö kvaliteet kõigub seinast seina

  • Millal oleks paras aeg peolaua ehe ära tellida?
  • Silmatorkavaid ja eristuva käekirjaga omanäolisi meistreid napib
  • Kogenud tegijalgi tuleb ette äpardusi

Sweet Design Cateringi tordimeistrile Kristel Kadakale meeldivad väljakutsed. Pildil oleva pulmatordi kõrgus on 76 sentimeetrit, mille sisuks valis pruutpaar vaniljebiskviidi.

FOTO: AFP / Scanpix

Pärnumaal leidub väga­ palju osavaid tordimeistreid, kuid neilgi tuleb aeg-ajalt ette äpardusi. Torditegijad rääkisid avameelselt, kuidas põnevad tordid tegelikult valmivad, milline on tordimood, toodangu kvaliteet ja millal oleks paras aeg peolaua ehe ära tellida.

Tordimeister Kristiina Sauväljale oli maiuspalade valmistamine esiti hobi, millest ajapikku kujunes välja töö. Viimase lapsega kodus olles otsustaski Sauväli jätta ligemale 20 aastat kestnud karjääri panganduses ja kindlustuses ja asutas Zefiir Cateringi ja Peokorralduse. 2015. aasta suvest naudibki ta iseendale tööandmist ja täidab oma klientide unistusi.

“Alustanud alla-aastase pisipoja kõrvalt esialgu laste peolaudadega, lisandusid peagi esimesed pulmatordid ja magusalauad, seejärel juubelite ja ettevõtete peolauad ja 2016. aasta kevadel dekoreerisin esimese pulmapeo,” rääkis Sauväli.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Tagasi üles