Postita sõbrapäev kujunes nukraks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadama korvpallitiim tundis suurt puudust põhimängujuhist Siim-Markus Postist, kes tõmbas treeningul selja ära ja pidi mängu vahele jätma.
Sadama korvpallitiim tundis suurt puudust põhimängujuhist Siim-Markus Postist, kes tõmbas treeningul selja ära ja pidi mängu vahele jätma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas sõbrapäeval kodusaalis Tallinna Kalev/TLÜ meeskonnale põneva heitluse järel õige napilt.

Kohta päikese all ehk play-off’is noolib ka mitme pärnakaga mehitatud TTÜ, kuid neil on vaid kolm võitu. Põhiturniiri lõpuni jääb, olenevalt tiimidest, seitse kuni üheksa matši.

Iseasi, kes kellega veerandfinaalis kokku­ läheb. Rannula madistaks meeleldi piiri­linlastega. “Me pole veel kõikide vastu täiskoosseisus mängida saanud, aga meile sobiks kõige paremini Valga. Selleks peaksime oma kohta tabelis parandama: kui me kuuendaks jääme, tuleb mäng suure tõenäosusega Rapla vastu,” selgitas loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles