Vändra rattaässad ajavad end välismaal vormi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe Rio De Janeiro olümpiamängudel 2016. aastal.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe Rio De Janeiro olümpiamängudel 2016. aastal. Foto: Tairo Lutter

Rein Taaramäe klubist Direct Energie läbis möödunud nädalal Hispaanias Vuelta de Murcia, kus tunnistas, et vorm polnud sama mis 2015. aastal, mil ta sama võistluse võitis. Tanel Kangert (Astana) võistleb kõrgetasemelisel Omaani velotuuril. 

Taaramäe märgib oma ametlikul Facebooki lehel, et ei olnud Murcia ühepäevasõidul veel vormis ja see tuleb tänavu aegamisi.

"Läinud laupäeval sõitsin Murcia klassikut. Vorm polnud sama mis aastal 2015, kui õnnestus üritus kinni panna, aga ega ma imesid oodanudki, sest tean kindlalt, et pole veel vormis. See aasta tuleb vorm aegamisi, sest talv polnud nii hea, kui oleks võinud. /.../ 14.02–18.02 stardin juba Ruta del Soli velotuuril. Ka sellelt sõidult karikas kapis olemas 2012 II koht. Eks näis, kuidas see aasta kujuneb," kirjutab Taaramäe sotsiaalmeedias.

Kolmapäeval alanud kõrgetasemelisel mitmepäevasõidul on Taaramäe kahe etapi järel 43. kohal. Liidrile kaotab ta pisut üle kolme minuti. Tänane, kolmas etapp on 165kilomeetri pikkune ja raskeid mägesid ületama ei pea. Hispaania velotuur lõpeb pühapäeval.

Pärast karmi kukkumist mullusel Itaalia velotuuril esimesel profivõistlusel osalev Kangert sõidab kõrgetasemelisel Omaani velotuuril, kus hoiab kolme etapi järel 45. kohta. Liider Greg van Avermaetile kaotab ta praegu kaks minutit ja 29 sekundit. Kuuest etapist koosnev mõõduvõtt lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles