Kolm Pärnu noormeest osalevad kentsakal ülemaailmsel Red Bulli konkursil

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli võistlusvideos kajastavad Pärnu noored Tolkuse raba ja Pärnu randa.
Red Bulli võistlusvideos kajastavad Pärnu noored Tolkuse raba ja Pärnu randa. Foto: Erakogu

Red Bull korraldab ülemaailmse konkursi “Can you make it”, kus valitutele antakse ülesanne reisida seitsme päevaga ümber Euroopa, kasutades ainsa valuutana nende energiajooke. Konkursile kandideerivad kolm Pärnu noormeest Hendrik Tammekivi, Tristan Lasn ja Uku-Laur Jagomägi.

"Konkursile pääsedes saadetakse tiim algusriiki ja eesmärk on jõuda sihtpunktist A (näiteks Hispaaniast) punkti B, mis on tänavu Amsterdam, seitsme päevaga, kasutades valuutana ainult Red Bulli jooke ja korraldajate antud telefoni,” rääkis Tammekivi. Isiklik vara nagu telefonid ja rahakotid hoiustatakse kindlas kohas ja neid ei tohi võistluse ajal kasutada. “Võistluses tuleb läbida checkpoint'e ja kajastada tegemisi sotsiaalmeedias."

Konkursi esimeses voorus avalikustatakse videod Red Bulli lehel avalikuks hääletuseks. “Alla nädalaga tuleb koguda võimalikult palju hääli. Finaalvoorus teeb lõpliku otsuse žürii, saates Eestist ühe tiimi võistlustulle teiste riikide meeskondade vastu," selgitas Tammekivi.

Praegu asuvad Pärnumaa poisid esimeses voorus esikohal ja hääletus lõpeb 20. veebruaril.

Pärnakatele saab hääle anda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles