Jääpurjetajad teenisid kulda, hõbedat ja pronksi

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunioride maailmameister Rasmus Maalinn (vasakul) seilas Eesti meistrivõistlustel pronksmedali vääriliselt, Gatis Graudums (keskel) teenis kulla ja Vaiko Vooremaa hõbeda.
Juunioride maailmameister Rasmus Maalinn (vasakul) seilas Eesti meistrivõistlustel pronksmedali vääriliselt, Gatis Graudums (keskel) teenis kulla ja Vaiko Vooremaa hõbeda. Foto: Valdor Telve

DN-klassi jääpurjetamise Eesti lahtistel meistrivõistlustel Hiiumaa külje all selgusid medalivõitjad kahe sõiduga.

Täiskasvanute konkurentsis oli parim lätlane Gatis Graudums, hõbeda teenis Vaiko Vooremaa Haapsalust ja pronksivääriliselt seilas Pärnu jahtklubi purjespordikooli kasvandik, juunioride maailmameister Rasmus Maalinn. Esikolmikule järgnesid pärnakas Mihkel Kosk, lõunanaaber Artis Berzins ja Maalinna klubikaaslane Kaur Oskar Volt.

Juunioride meistrikulla võitis Maalinn, hõbedale tuli Volt ja pronksi pälvis Saaremaa merispordi seltsi jääpurjetaja Kevin Grass. Neljas oli saarlane Joosep Laus, viies Melvin Aasav Tallinna jahtklubist ja kuues Tartu noormees Eigo Helimets.

"Ilmataat mängis meile vingerpussi, esimesel päeval suutsid regati korraldajad napi tuulega korraldada pelgalt kaks sõitu DN-klassile, paraku teiseks päevaks tuult ei jagunud," nentis võistlusjuht Jüri Šaraškin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles