Pidupäevadel on ühistransport tasuta

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus otsustas, et ühistranspordi kasutajatele võimaldatakse kõigis Pärnu linnabussides tasuta sõit 23. ja 24 veebruaril.  Foto on illustreeriv.
Pärnu linnavalitsus otsustas, et ühistranspordi kasutajatele võimaldatakse kõigis Pärnu linnabussides tasuta sõit 23. ja 24 veebruaril. Foto on illustreeriv. Foto: Gertrud Alatare /PÄRNU POSTIMEE/

Pärnu linnavalitsus otsustas, et ühistranspordi kasutajatele võimaldatakse kõigis Pärnu linnabussides tasuta sõit 23. ja 24 veebruaril. Oluline on silmas pidada, et tasuta saab sõita vaid AS Sebe teenindatavatel liinidel, mitte lähiliinidel, mida teenindab ATKO, ja muudel maaliinidel.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk täpsustas, et tuvastid näitavad valideerides rohelist tuld, kuid bussikaardilt raha maha ei lähe. Samuti ei müü bussijuhid sularaha eest pileteid, vaid teavitavad soovijat, et tasuta sõit on 23. veebruaril kella neljast hommikul ja 24. veebruaril kuni transpordipäeva lõpuni (see tähendab 25. veebruari kella 3.59ni).

Kõigi 23. ja 24. veebruari sisaldavate 30 päeva piletite kehtivust pikendatakse kahe päeva võrra!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles