Lapsed saavad osaleda liikluskoolitusel

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolituseks on välja arendatud spetsiaalselt lastele suunatud programm "Peatu, Vaata, Lehvita", mis tõstab lapse liikluses osalemise teadlikkust läbi teooria ja praktilise koolituse.
Koolituseks on välja arendatud spetsiaalselt lastele suunatud programm "Peatu, Vaata, Lehvita", mis tõstab lapse liikluses osalemise teadlikkust läbi teooria ja praktilise koolituse. Foto: Volvo Estonia

Volvo Estonia ja Neste Eesti on võtnud nõuks muuta liiklus Eesti lastele turvalisemaks, korraldades koduriigi juubeliaasta jooksul vähemalt 100 tasuta liikluskoolitust kõikjal Eestis.

Koolituseks on välja arendatud programm "Peatu, vaata, lehvita", mis tõstab lapse liikluses osalemise teadlikkust teooria ja praktilise koolituse kaudu.

Eelmisel aastal sai jalakäijana vigastada 55 kuni 13aastast last, neist 40 protsendil juhtus õnnetus reguleerimata ülekäigurajal.

"Esimesed proovikoolitused tegime juba 2017. aastal kokku 341 lapsele. Positiivne tagasiside ja koolide suur huvi andis innustust jätkata suuremalt," ütles Volvo Estonia turundusjuht Raili Riiberg.

Tänavu on toimunud 24 liiklusohutuskoolitust 416 algklassiõpilasele või koolieelikule. Koolitus on osalejatele tasuta ja koolitajad on valmis tulema kõikjale Eestis. Lisainfot ja aegade broneerimine aadressil volvoestonia@volvo.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles