Piltuudis: vallikraavi jääl vedeleb hulk kirju

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikraavi jääl vedeleb hulgaliselt kirju.
Vallikraavi jääl vedeleb hulgaliselt kirju. Foto: Triin Lillemets

Mures Pärnumaalane saatis Pärnu Postimehele eile pildi kirjadest, mis on Pärnu vallikraavi jääle laiali visatud.

"Pärnu vallikraavi lahtikäiva silla all jääl on hulgaliselt kirju ja ümbrikke. Neil küll puuduvad margid, kuid aadressid on erinevad," seletas Pärnumaalane Triin Lillemets.

Eesti Posti meediasuhete juht Mattias Kaiv teatas, et ettevõtte Pärnu jaotuskeskuse töötajad käisid kohapeal uurimas ja selgus, et praegu ei õnnestu kirju kätte saada, kuna need on juba mõnesentimeetise jääkihi all ja jääle minna on ohtlik.

Meediasuhete juht lisas, et kuna kirjadel puuduvad margid, võib arvata, et need on sinna jõudnud mõne kliendi käest. "Kirjakastist või kirjakandja käest tulnud kirjad oleksid juba margistatud," täpsustas ta.

Kaiv lausus, et kui võimalik, viiakse saadetised postkontorisse ja soovi korral saab kirja eest maksta saaja. Kirja kohalejõudmisest teatatakse talle. Küll arvas ta, et praegusel juhul, kui kirjad on mitu päeva olnud talvise ilma meelevallas, on see variant kaheldav. "Loodame siiski, et kellegi oluline sõnum või südamlik soov sinna kaduma ei läinud," ütles ta.

Mures pärnumaalane saatis Pärnu Postimehele eile pildi kirjadest, mis on Pärnu vallikraavi jääle laiali visatud.
Mures pärnumaalane saatis Pärnu Postimehele eile pildi kirjadest, mis on Pärnu vallikraavi jääle laiali visatud. Foto: Triin Lillemets
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles