Räbal lugu: Rüütli platsi narmendav lipp ootab väljavahetamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel õhtul Pärnus suurt rahvapidu "Meie 100" võõrustav Rüütli plats pole paar päeva enne riigi juubeliüritust sugugi pidupäevavääriline.

Mitu lehelugejat on toimetusele kurtnud, et linna esindusväljaku lipumastis lehviv sinimustvalge plagu näeb eriti hädine välja, ja peljanud, et narmendav trikoloor heidab peole halba varju.

Täna Rüütli platsist mööda jalutanud linnapea Romek Kosenkraniuski tõdes, et lipp ei näe kuigi hea välja ja lubas, et homme vahetatakse see uue vastu.

"23. veebruari hommikul ei saa selline lipp mastis lehvida," kinnitas linnapea Rüütli platsil pilti teinud Pärnu Postimehe fotograafile Mailiis Ollinole.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saksa sõnutsi lisandub sünnipäevanädalal  linnapilti kaunistusi iga päev.

"Juba on paigaldatud sinimustvalged lipukomplektid peatänavate tänavavalgustuspostidele Riia maanteel, Tallinna maanteel, Pikal tänaval ja mujalgi. Samuti kaunistati Kuninga tänava põhikooli esist, Kesklinna sild sai uue valguslahenduse, Rüütli tänava vanikud on kaunistatud sinimustvalgete lintidega. Teisipäeval vahetati lipud Vaasa pargis ja ka Rüütli platsil," loetles Juurma-Saks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles