PJK ja Vändra sihivad kõrgeid kohti

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi panustab oma klubi mängijatele.
Pärnu jalgpalliklubi panustab oma klubi mängijatele. Foto: Alina Birjuk

Eesti tugevuselt kolmandas jalgpalli­liigas ehk esiliiga B-tasandil hakkavad kümne tiimi seas (kunst)murul palli taga ajama kaks Pärnumaa satsigi: Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Vändra Vaprus. Kui esiti pidid avamatšid toimuma sel nädalal, lükati karmide ilmastikuolude tõttu mängud edasi.

Nagu Pärnu kunstmuruväljakul treenivale ja mängivale Pärnu Vapruse­ meistriliiga meeskonnale valmistab PJK tiimilegi palju pea­valu libe­ plats. “Ainuke mure on väljak­, mis on külmunud, kõva ja praegu meenutab pigem liuvälja. Muid ette­heiteid ei ole: tegime korraliku ettevalmistuse ja poisid on tublid,” tunnistas PJK peatreener Igor Prins.

Hooajaks valmistudes saavutasid Prinsi hoolealused mitu vägevat tulemust, millest silmapaistvamad on 12:1 võit liigakaaslase FC Flora U19 üle ja Premiumi liigas osaleva Kuressaare 1:0 alistamine. “Eks kui punktide peale mänguks läheb, siis ma usun, et asjad on teistmoodi,” arvab Prins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles