Korvpallineiud võõrustavad riigi 100. aastapäeval eurosarja

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu U15 tiim.
Pärnu U15 tiim. Foto: Pärnu Spordikooli korvpallitüdrukud / Facebook

Sel nädalavahetusel toimub Pärnu spordihallis U15 tütarlaste EYBLi (European Youth Basketball League) kolmas etapp, kus osalevad võistkonnad Lätist, Soomest, Valgevenest, Venemaalt ja Eestist.

Möödunud nädalavahetusel võistlesid spordikooli U17 tüdrukudki kolmandal EYBLi etapil Poolas Sopotis. Põnevate lahingute tulemusena saavutasid meie neiud kõrge teise koha, jäädes alla vaid Leedu U15 koondisele, kellele kaotati viimaste sekundite korvidest kahe punktiga.

Pärnu spordikooli treeneri Katrin Kalliti sõnutsi tehti tuul alla Läti tiimidele BS Jugla 64:49 ja BS Valmiera 83:36, Sopot UKS7 TREFLile (Poola) 77:44 ja BK Lokomotiva Seredile (Slovakkia) 50:27.

Pärnakas Elena Sutt valiti All Starsi viisikusse (turniiri viis paremat mängijat, toim).

"Kuna esimesel etapil saime teise koha, teisel etapil neljanda ja viimasel jällegi teise, siis õnnestus meil saada koht superfinaali," teatas Kallit. "Kokku osales 24 võistkonda Euroopast ja meil õnnestus saada kaheksa parema hulka."

Superfinaal toimub aprillis Liepājas (Läti), kus osalevad võistkonnad Taanist, Soomest, Valgevenest, Lätist, Slovakkiast, Venemaalt ja Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles