Eesti kuvandi pärast muretsevad ettevõtjad lõid uue ühingu

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühingu asutamise ajend oli selle asutanud ettevõtjate soov senisest enam teadvustada Eesti kuikõrge väärtusega loodusriigi maine ja kuvandi olulisust.
Ühingu asutamise ajend oli selle asutanud ettevõtjate soov senisest enam teadvustada Eesti kuikõrge väärtusega loodusriigi maine ja kuvandi olulisust. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Selle nädala teisipäeval asutas osa Eesti turismiettevõtjaid organisatsiooni Eesti loodusturismi ühing. Eesti kui loodusriigi kuvandit tähtsustavas ühingus lööb kaasa neli Pärnumaa firmat.

"Ühingu asutamise ajend oli selle asutanud ettevõtjate soov senisest enam teadvustada Eesti kuikõrge väärtusega loodusriigi maine ja kuvandi olulisust ning selle säilitamise ja parandamise vajadust nii Eestis kui rahvusvaheliselt," avaldas uus organisatsioon esimeses pressiteates.

Seatud eesmärkide saavutamiseks plaanib ühing olla koostööpartner otsustajatele, kes tegelevad Eestis loodusvarade kaitse- ja kasutamise, turismimajanduse ning regionaalpoliitikaga. Samuti kavandavad ettevõtjad koos välja töötada loodusvarade nutikal ja kestlikul kasutamisel põhineva loodusturismi majandusmudelit.

Veel soovivad koondunud ettevõtjad kaasa rääkida uute loodusturismi vallas tegutsejate koolitamise teemadel.

Loodusturismi ühingusse kuuluvad Pärnumaa ettevõtjad:

Pikla Linnumaja

Naturum

Viis Aastaaega

Estonia Nature Tours

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles