Pärnumaal kaob mitukümmend kirjakasti

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast.
Postkast. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täitumuse ning kohalike elanike ja omavalitsuse tagasiside põhjal on plaanis Pärnumaal eemaldada 68 kirjakasti. Veel 13 tõstetakse paremasse asukohta. Vähekasutud ja tühjana seisvad kirjakastid viiakse minema lähiajal.

Omniva asus kirjakastide võrgustikku korrastama, sest ligemale veerand neist on sellised, millesse ei postitata ühtegi kirja kuus. Üle poolde kastidest pannakse alla viie kirja kuus. Kokku on Pärnumaal umbkaudu 250 kirjakasti.

Veebruari esimestel nädalatel ootas postiettevõte inimeste ettepanekuid. Omniva meediasuhete juhi Mattias Kaivu andmetel saadi tagasisidet vaid nelja kirjakasti kohta. "Mis näitab jällegi, et kirjakastide vastu tuntakse vähe huvi," nentis ta.

Kirjakastide paiknemist näeb Omniva veebilehel kirjakastide registrist.

Kirjakastid on need, mida kasutatakse kirjade saatmiseks. Postkaste, mille kaudu posti kätte toimetatakse, ümberkorraldus ei puuduta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles