Spaajuhid hoiavad Soome turistidel silma peal

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Ratniku ütlust mööda selgub tänavuste ja tuleva aasta näitajate alusel, kas Soome turistide huvi Eesti vastu kahaneb.
Jaan Ratniku ütlust mööda selgub tänavuste ja tuleva aasta näitajate alusel, kas Soome turistide huvi Eesti vastu kahaneb. Foto: Mailiis Ollino

Estonia ravispaa ja hotelli müügi- ja turundusjuhi Ave Pilli ütlust mööda vastupidi Eestis valitsevale Soome turistide vähenemistendentsile kasvas Estonia mõlemas hotellis läinud aastal põhjanaabrite osa viiendiku võrra. “Tegemist on valdavalt Estonia ravispaas puhkavate pensioniealiste soomlastega, kes tulevad nädalasele puhkusele ning soovivad samas arsti vastuvõttu ja iga päev raviprotseduuridel käia,” rääkis ta.

Tervise ravispaahotelli käekäiku läinud aastal mõjutas maist novembrini väldanud põhjalik remont. “Piltlikult öeldes olime kõige magusama osa hooajast tellingutes,” põhjendas Tervis Spaa Grupi juhatuse liige Jaan Ratnik, et just seetõttu jäi külastajate number varasemast madalamaks. Ratnik arvab, et osa kliente peatus mõnes muus paigas, aga osa jättis suve­pealinna sõidu üldse ära.

Sama grupi teise hotelli, Tervise Paradiisi tulemuste üle ei saa juhatuse liikme hinnangul kurta. Eesmärk oli nii käivet kui kasumit mõni protsent kasvatada ja see täideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles