Lennujaamale hakatakse otsima projekteerijat

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennujaam.
Pärnu lennujaam. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu lennujaama rekonstrueerimistööd on jätkuvalt ettevalmistavas faasis, kuid tehtud on hulk vajalikke eeltöid, näiteks geodeetilised uuringud, keskkonnamõjude eelhinnang.

AS Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuht Priit Koff vastas Pärnu Postimehe pärimise peale, et kohalik omavalitsus ehk Tori vald on väljastanud lennuvälja projekteerimise tingimused, mille alusel kuulutatakse lähiajal välja hange projekteerija leidmiseks. “Projekteerijalt oodatakse kuue kuu jooksul lõplikku projekti koos ehitusloa taotlemisega. Siis järgneb hanke väljakuulutamine ehitaja leidmiseks,” rääkis Koff.

Paralleelselt on algatatud detailplaneering, mis lubaks laiendada olemasolevat reisi­terminali ja rajada uue kombineeritud angaari-garaaži-töö­koja-lao. Nendegi puhul eelneb ehitamisele kõigepealt projekteerimine. Samuti käivad tehnikahangete korraldamise ettevalmistustööd.

“Hetkeseisuga lennujaama vaatevinklist töö käib ja kõik sujub,” lisas Koff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles